6ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων

Ενημέρωση για την συμμετοχή στο 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων
Λευκάδα 10 Απριλίου 2011

Προς τον έντυπο και ηλεκτρονικό τύπο της Λευκάδας, αποστέλλουμε το κάτωθι δελτίο τύπου:

“Μεγάλη επιτυχία σημείωσε το 6ο Διεθνές Φεστιβάλ Υπεραποστάσεων που διεξήχθη στη χώρα μας στο παλαιό αεροδρόμιο του Ελληνικού σε ειδική διαδρομή μήκους 1 χιλιομέτρου. Το Διεθνές Φεστιβάλ όπως κάθε χρόνο συγκεντρώνει αθλητές από όλο τον κόσμο σε μία προσπάθεια μεγάλης σωματικής αλλά και ψυχικής καταπόνησης. Οι αθλητές μπορούσαν να διαγωνιστούν σε αγώνα: 24, 48, 72 ωρών, 7 ημερών καθώς και 1000 χιλιομέτρων. Παράλληλα το Σάββατο 9/04/2011 διοργανώθηκε και το 8ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 6 ωρών και 7ο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα 12 ωρών. Στον αγώνα 6 ωρών έλαβαν μέρος τρεις αθλητές του ΑΣΛ “Φίλανδρος”. Συγκεκριμένα πρώτος στον αγώνα αναδείχθηκε ο Σπύρος Μαραγκός με επίδοση 70 χιλιομέτρων πράγμα το οποίο αποτελεί και την τρίτη καλύτερη επίδοση στην Ελλάδα όλων των εποχών μετά αυτή του Γιάννη Κούρου με 84 χιλιόμετρα και του Ψάιλα Γιώργου με 74 χιλιόμετρα. Επίσης 7ος γενικής κατάταξης και 6ος κατάταξης ανδρών αναδείχθηκε ο Γιάννης Κ. Κατωπόδης με 57,4 χιλιόμετρα, ενώ ο Χαλικιάς Ελευθέριος πήρε την 8η θέση στην κατάταξη ανδρών με 54,6 χιλιόμετρα. Οι επιδόσεις των ανωτέρω αθλητών χάρισαν στην ομάδα του “Φίλανδρου” την 1η θέση καλύτερης ομάδας.

Την Κυριακή 10/4/2011 στα πλαίσια του 6ου Διεθνούς Μαραθωνίου που έγινε στην Θεσσαλονίκη από τον ίδιο Σύλλογο έλαβαν μέρος και τερμάτισαν με επιτυχία: Παππάς Σπύρος με χρόνο 3:18΄28΄΄, Σταμπέλος Γιάννης (3:18΄28΄΄), Γαζής Μαρίνος (3:52΄31΄΄). Παράλληλα με τον Μαραθώνιο διεξήχθη και αγώνας 10 χιλιομέτρων και έλαβαν μέρος οι: Κονιδάρης Μιχαήλ και Ανυφαντής Σπύρος και οι δύο με χρόνο 57΄48΄΄ επίσης αθλητές του Συλλόγου “Φίλανδρος”.

Συγχαρητήρια σε όλους τους αθλητές για την προαγωγή του αγωνιστικού αλλά και μαζικού αθλητισμού.

Επόμενη δραστηριότητα του Συλλόγου είναι ο αγώνας 9,5 χιλιομέτρων που θα διεξαχθή στην Ναύπακτο την 1/5/2011. Καλούμε όποιος ενδιαφέρεται να λάβει μέρος στον αγώνα ή απλά να μοιραστεί μαζί μας την εκδρομή μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας”.

Εκ του ΔΣ
e-mail επικοινωνίας: sdylefkadas@hotmail.com Α.Σ. Λευκάδας “Φίλανδρος”
Both comments and pings are currently closed.