Ενημέρωση για τον ημιμαραθώνιο

Θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε για την διεξαγωγή του 1ου Πράσινου Ημιμαραθωνίου Δρόμου 21.100 μέτρων αλλά και τον 1ο Λαϊκό Δρόμο Υγείας (Γύρος πόλης) 5.000 μέτρων στην πόλη της Λευκάδας την Κυριακή 29 Μαΐου 2011 και ώρα 10:00 πμ. Η αφετηρία και ο τερματισμός των δύο εκδηλώσεων είναι το πάρκο παραλίας. Στον αγώνα πρόκειται να συμμετάσχουν αθλητές από όλη την Ελλάδα αλλά και ξένοι. Πρόκειται για ένα αθλητικό γεγονός το οποίο συμβαίνει για πρώτη φορά στην πόλη μας αλλά και ευρύτερα στην Ελλάδα μιας και χρωματίζεται από άθληση και περιβάλλον συνδυάζοντας το κάλος των αθλούμενων αλλά και της περιοχής που θα διεξαχθεί αφού τα 2/3 της διαδρομής των 21 χιλιομέτρων θα εξελιχθούν σε προστατευόμενη περιοχή NATURA (Λιμνοθάλασσα της Λευκάδας).

Ο 1ος Πράσινος Ημιμαραθώνιος Δρόμος είναι αφιερωμένος στον εθνικό ποιητή της Ιαπωνίας, Λευκάδιο Χέρν. Για το λόγο αυτό θα παρευρεθούν εκπρόσωποι από την Ιαπωνική Πρεσβεία, την τοπική Αρχή, την Περιφέρεια, του ΤΕΙ Ιονίων Νήσων, αλλά και εκπρόσωποι της Πολιτείας.

Η διαδρομή των Αγώνων είναι η ακόλουθη:

Όλα τα σώματα ασφαλείας του νησιού μας θα συνδράμουν στην ομαλή διεξαγωγή των Αγώνων. Στα πλαίσια αυτά ενημερώνουμε την τοπική κοινωνία της Λευκάδας πως θα ήταν χρήσιμο ίσως και αναγκαίο προκειμένου της ομαλής διεξαγωγής της εκδήλωσης να ληφθούν κάποια μικρά αλλά χρήσιμα μέτρα από όλους τους συντοπίτες μας.

Συνοψίζοντας από τις 09:00 πμ εώς και τις 14:00 την 29 Μαΐου 2011 θα ήταν χρήσιμο:

1.Αποφυγή άσκοπης χρήσης των μεταφορικών μέσων,

2.Για όσους θα κινούνται κατά την διαδρομή ή πλησίον του αγώνα να είναι προσεκτικοί και να συμμορφώνονται στις υποδείξεις των υπευθύνων αλλά και των εθελοντών,

3.Να ενισχύσουμε τους συμμετέχοντες βγαίνοντας ο καθένας από μεριάς του στην διαδρομή των Αγώνων ενθαρρύνοντας την προσπάθειά τους με τον πιο απλό και όμορφο τρόπο που είναι το χειροκρότημά σας.

Ευχαριστούμε εκ των προτέρων για την κατανόησή, συμβολή και αρωγή σας αλλά και ένα συγγνώμη για τυχόν παρακώλυση της εύρυθμης κυκλοφοριακής λειτουργίας της πόλης κατά τις ώρες διεξαγωγής των εκδηλώσεων.

Εκ της Οργανωτικής Επιτροπής

Εκ του ΔΣ Α.Σ. Λευκάδας «ΦΙΛΑΝΔΡΟΣ»

 

Both comments and pings are currently closed.