Δελτίο τύπου για τον 2ο Πράσινο Ημιμαραθώνιο Λευκάδας

Με επιτυχία ολοκληρώθηκε ο 2ος Πράσινος Λευκάδιος Ημιμαραθώνιος Δρόμος.

Με θερμοκρασία 17-19ο C και τον καιρό σύμμαχο, 370 αθλητές στα 21χλμ, 290 στα 5χλμ αλλά και 150 μαθητές δημοτικών τερμάτισαν με επιτυχία τον αγώνα τους.

Η φετινή διοργάνωση περιείχε καινοτόμες ιδέες αλλά και προσθήκη πραγμάτων τα οποία είχαν ζητηθεί από τους αθλητές της προηγούμενης διοργάνωσης. Αυτό όμως δεν απέτρεψε ένα λάθος συνεπεία πλημμέλειας εθελοντή, να παρεκκλίνουν από την πορεία τους μερικοί αγωνιζόμενοι. Η Διοργάνωση αλλά και το ΔΣ του συλλόγου αναλαμβάνει την ευθύνη του γεγονότος και ζητάει συγγνώμη από τους Γ. Καραβίδα, Ι. Σταματόπουλο, Δ. Γεωργοπετρή, Α. Ράπτη, Α. Κατσίκη, Κ. Μουσούντα και Ο. Λεοντίδη και όποιον άλλον ταλαιπωρήθηκε δίκης μας υπαιτιότητας. Επίσης να αναφερθεί πως οι αθλητές μολονότι του γεγονότος συνέχισαν τον αγώνα τους δίνοντας σε όλους μήνυμα ήθους, ταπεινότητας και αθλητικής παιδείας. Να τους ευχαριστήσουμε θερμά.

Ο ΑΣΛ Φίλανδρος θέλει να ευχαριστήσει όλους όσους συνέβαλαν ώστε αυτή η προσπάθεια να είναι μία μεγάλη γιορτή. Συγκεκριμένα τον Δήμο Λευκάδας, την Περιφέρεια Ιονίων Νήσων, τον ΣΕΓΑΣ, το Εμπορικό Επιμελητήριο Λευκάδας, το Νοσοκομείο Λευκάδας, τη ΣΥΜΟΛ, όλους τους χορηγούς, τους 200 και πλέον εθελοντές, καθώς και τους ιατρούς, νοσηλευτές και φυσιοθεραπευτές. Τέλος ένα μεγάλο μπράβο στην Τροχαία, το Λιμενικό Σώμα, την Δημοτική Αστυνομία και 4η ΜΣΕΠ για την αρωγή τους στην ασφάλεια της εκδήλωσης και την εύρυθμη κυκλοφορία των οχημάτων.

Πιστεύουμε στο θεσμό του Πράσινου Ημιμαραθωνίου και στο μήνυμα του Μαζικού Αθλητισμού καθώς και στην βελτίωση αυτών. Στα πλαίσια αυτά θα θέλαμε να παρακαλέσουμε αθλητές και θεατές για δικές τους παρατηρήσεις και σχόλια προκειμένου να βελτιώσουμε ακόμα περισσότερο την ποιότητα των παροχών και υπηρεσιών του Αγώνα τα μπορούν να αποσταλούν στο info@filandros.com.

Both comments and pings are currently closed.